Saturday, March 14, 2015

Конструкції вхідних і міжкімнатних дверей

Вхідні двері виготовляються з двох видів матеріалів: з дерева і металів. В незалежності від матеріалу, з якого вони виготовлені, вхідні двері повинні відповідати наступним вимогам:
1. Забезпечувати функцію захисту від впливу грубої зовнішньої сили.
2. Утримувати необхідні елементи для здійснення контролю (вічко, скло, система відеоспостереження )
3. Забезпечувати тепло- та звукоізоляцію.
4. Протидіяти інтелектуальному злому.
5. Мати пристойне естетичне виконання.
Розберемо докладніше конструкцію вхідних дверей

Вхідні двері складаються з двох основних частин: дверної коробки і петель, за допомогою яких вона кріпиться.

Дверна коробка це, власне, і є сама двері. Саме від конструкції коробки і залежить здатність вхідних дверей забезпечувати покладені на неї обов'язки. Що стосується міцності, то тут головну роль відіграє матеріал коробки. Вхідні двері з дерева вже давно не забезпечують належний рівень безпеки, тому тепер широкого поширення набули двері зі сталі. Дверна коробка в свою чергу складається з наступних основних частин: лицьового і заднього листа, наличників, притворов.

Лиштви - це частина дверної коробки, яка закриває зазор між самою коробкою, прорізом в який вона вставлена. Лиштви служать для підвищення міцності дверей. Притвори служать для закриття щілини між заритими дверима і самою коробкою. Як і лиштви, притвори забезпечують додатковий рівень міцності.

Крім того в дверну коробку входять різні розпірки між лицьовим і заднім листом, система замків, ручки, вічко а також шар теплозвукоізоляційного матеріалу.

Петлі як елемент конструкції вхідних дверей, також повинні забезпечувати високий рівень міцності і надійності. Для запобігання зносу, петлі виготовляються з опорним підшипником або кулькою.
Міжкімнатні двері

До міжкімнатних дверей пред'являються в в принципі ті ж вимоги, що й до вхідних, але упор при цьому зроблений на експлуатаційні, а також естетичні якості. Міжкімнатні двері не повинні забезпечувати максимальну безпеку і ударостійкість, тому найчастіше вони виготовляються з різних порід дерев. Найкраще поєднання високих експлуатаційних властивостей, привабливого зовнішнього вигляду, а також здатності до звуко- і шумоізоляції містять в собі фільончасті двері, виконані з твердої деревини. Але цей варіант досить дорогий. Тому існує безліч варіантів з алюмінію, пластику, а також комбінованих матеріалів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com