Tuesday, March 24, 2015

Двері від виробника "Галерея Дверей"

Міжкімнатні двері - обов'язкова частина інтер'єру та житлового будинку, і офісних приміщень. Тому варто відповідально підійти до їх вибору. Важливо, щоб двері не тільки виглядали привабливо, але були міцними і надійними. Не варто економити на якості: погана двері довго не прослужить.

Вибір дверей багато в чому визначається стилем приміщення. Для класичних інтер'єрів відмінне рішення - дубові і соснові двері. Приміщення витримано в стилі "кантрі"? Вам підійдуть двері, виконані з необробленої сосни. Ясень і модрина підійдуть для віталень: вони підкреслять вишукану красу і елегантність приміщення. А двері з вишні і горіха, виконані в насичених тонах, доповнять кімнату в стилі "модерн".
Види дверей
Двері фільонок

Багато покупців віддають перевагу саме їм. Вони легкі через особливу каркасної конструкції. Дверне полотно виконане з трьох основних складових - брусків обв'язки, середників (проміжних брусків) і фільонок. Міцність дверей визначається кількістю середників і фільонок, але чим їх більше, тим вище ціна. Іноді у фільончастих дверей є плінтуса, що кріплять до нижнього брусу обв'язки.
Щитові двері

Дверне полотно зроблено з рами, заповненої монолітним або стільниковим наповнювачем. Перший варіант використовується для посилених дверних полотен, а для звичайної квартири підійде другий. Також щитові двері бувають глухими і частково заскленими.

Вартість дверей залежить від використовуваного матеріалу, розміру "сот" і якості картону-наповнювача, а також від оздоблення. Наприклад, міжкімнатні двері від виробника Галерея Дверей оброблені шпоною, що підвищує ціну двері через дорожнечу матеріалу. Але й виглядає така двері красиво.
Двері з масиву

Як правило, вони виготовляються з натуральної деревини методом суцільного заповнення. В основному елементи двері виробляються з переклеєного масиву - брусків деревини, ретельно просушених і спресованих під тиском. З масиву можуть бути виконані окремі частини або всі елементи дверного полотна.

При зміні рівня вологості в кімнаті двері з масиву можуть стискатися або розширюватися. З цієї причини при закріпленні фільонок в пазах залишають проміжки.

Підготовка вихідної сировини, технологія переклеювання масиву і фінішне покриття визначають якість і вартість масивних дверей.

Важливо не тільки вибрати якісну і красиву міжкімнатні двері, але і правильно встановити її. І тоді двері прослужить вам довгі роки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com