Monday, March 23, 2015

Як вибирати міжкімнатні двері?

Ремонт квартири завершений. Залишилося, зробити маленький штрих і квартира буде радувати око, і приносити моральне задоволення. Маленький штрих - це Вибрати є встановити міжкімнатні двері . Перш ніж приступити до вибору необхідно усвідомити які вони бувають, їх особливості, властивості, призначення та порядок установки. Крім цього потрібно знати їх вартість, при цьому особливу увагу, звертаючи на тривалість терміну служби, щоб уникнути частої заміни і виключити зайву витрату матеріальних засобів.

Міжкімнатні двері бувають з масиву, тобто зроблені з деревини м'яких хвойних дерев і оброблені шпоною твердих листяних дерев. Це важкі двері, але володіють великою довговічністю, хорошою шумоізоляцією, не бояться вологи. Мають гарний зовнішній вигляд, але дорого коштують.

Двері з МДФ. Це деревно-волокниста плита середньої щільності. Полотна з неї значно легше, ніж з масиву, коштують дешевше, але термін служби їх значно менше. Бояться вологи. При допущення не значний НЕ обережного поводження швидко виходять з ладу, вимагаючи ремонту або заміни.

Двері з ДСП і ДВП. Володіють тими ж якостями, що і з МДФ, крім того вони бояться вологи. Легкі, але мають слабку шумоізоляційні здатність. Коштують не дорого.

Мазонітовиє двері, за назвою американської компанії Masonite. Конструктивно вони виглядають як каркас, зроблений з м'яких недорогих порід дерева, обшитий листами МДФ. Легкі, красиві на вигляд, мають малим терміном служби і бояться вологи. Мають не високу ціну.

Двері з алюмінію та пластику, що мають довгий термін служби, міцні, не бояться вологи. Але їх, як правило, не ставлять в квартирах. Вони набули поширення для установки в офісах, медустановах і інших адміністративних будівлях.

Перш ніж їхати A магазин за дверима , необхідно розібратися, скільки коштів є і на які моделі їх вистачає. Потрібно купувати відразу на всі кімнати, тому, що в наслідку, можна не знайти відповідного кольору. Крім цього, потрібно визначитися для якої мети купуються.

1) Забезпечити хорошу шумоізоляцію, щоб мешканці не заважали один одному. Для цієї мети дуже добре підійдуть двері з масиву, крім того вони володіють тривалим терміном служби, що позбавляє від необхідності часто міняти.

2) Створити приємний зовнішній вигляд у поєднанні з не великою вартістю, хоча і на шкоду тривалості терміну служби. Для цього підійдуть інші типи дверей.

При виборі необхідно звертати увагу на наявність фурнітури, кріпильного матеріалу і як полотно кріпиться до дверної коробки.

Отже, двері обрана у відповідності зі своїм призначенням. Її потрібно встановити, чи правильно встановити! Якщо у вас не достатньо досвіду в установці, то слід запросити майстра. Правильна установка збільшить термін її служби і позбавить від можливих неприємностей, пов'язаних з експлуатацією.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com