Sunday, March 15, 2015

Міжкімнатні двері для ванної кімнати

Відмінною особливістю дверей для ванної кімнати є те, що вони повинні бути виготовлені зі спеціальних вологостійких матеріалів. Перед тим як ставити двері для ванної та туалету, необхідно врахувати цю особливість. Справа в тому, що така полотно буде перебувати під постійним впливом водяної пари що, в свою чергу, може істотно зашкодити покриттю, зробленому з натурального дерева. Тому весь блок повинен бути стійкий до вологи.

У квартирах нерідко явищем є кілька криві стіни ванної кімнати. Ці недоліки можна усунути за допомогою вирівнювання всіх стін і підгонки вже нової коробки правильно.

На сьогоднішній день дуже модно ставити полотно у ванну кімнату саме з матового скла. Такі стекла раніше ставилися в офісах, а тепер вони добралися і до ванної кімнати.

Матове скло виглядає дуже ефектно, створює ілюзію відсутності замкнутого простору, додає приміщенню більше освітленості. До того ж є непогана можливість додати вашому склу родзинки, прикрасивши його різноманітними візерунками, а може навіть і портретами. Для приміщень з підвищеною вологістю матове скло - ідеальний варіант.

Двері у ванну найчастіше виготовляються з таких комбінованих матеріалів як ПВХ, МДФ, ДСП, які володіють відмінною стійкістю до високих температур і підвищеної вологості приміщення. Найкраще для такого блоку буде служити обробка ламінатіном. Ламіновані двері недорого ви можете подивитися тут:  . Але все ж, якщо двері має обробку з натурального шпону, то її рекомендується покрити спеціальним лаком, щоб надійно захистити покриття від несприятливих впливів гарячої пари і вологи, як це робить ламінатіном. У цьому випадку лак повинен володіти високою якістю, а на блок не має відбуватися прямого впливу води.

Сьогодні існують спеціальні двері для ванної кімнати, виготовлені з натуральної деревини і оброблені антисептиками і захисними лаками. Вони коштують недешево, і вимагають спеціальної установки. Але за якістю перевершують всі існуючі аналоги, виготовлені виключно для ванної кімнати.

Щоб уникнути тривалого впливу на двері вологого повітря переконайтеся в справності вашої вентиляції, а якщо вона з якихось причин не функціонує, відкривайте двері для провітрювання приміщення. Так ваш блок прослужить набагато довше.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com