Friday, March 20, 2015

Як вибрати паркан для дачі?

Яка ж дача без паркана? Будь-який власник присадибної ділянки, перш ніж висаджувати квіти й овочі в городі чи будувати дачний будиночок, обов'язково подумає про надійному огородженні. Від злодіїв, від чужих очей, та й просто від сусідів, які часом норовлять зробити полуничні грядки вже не на своїй території. Тому паркани для дачі користуються величезною популярністю в пропонуються A самих різних модифікаціях, від найпростіших сітчастих до монолітних бетонних. Але який з них краще?
Характеристики різних видів дачних зборів

Паркани для дачі пропонуються в наступних варіаціях:

    дерев'яні;
    цегляні;
    секційні;
    бетонні;
    з профнастилу;
    з сітки.

Своїми руками швидко і легко можна поставити дерев'яний паркан. Матеріали коштують недорого, паркан можна пофарбувати в будь-який колір або зовсім перетворити на райдужну палітру, було б бажання і фантазія. Проте варто мати на увазі, що таке огорожу довговічністю відрізнятися не буде. В умовах суворої російської зими дерево без належної обробки вистоїть пару сезонів. Настільки ж тимчасовим варіантом можна назвати хисткий і прозорий паркан із сітки, який легко форсується злодіями і відкриває простір для чужих поглядів.

Куди більш міцні і надійні цегляні огорожі, але їх недолік якраз в неможливості встановити огорожу в найкоротший термін. Потрібно вирити котлован, залити фундамент, звести цегляну стіну. Не менш складним і солідним буде і бетонний паркан, який також вимагає і спецтехніки, і найманої робочої сили для зведення. Дорого, довго, зате на століття.

У якості більш швидкого і дешевого аналога використовуються паркани з профнастилу. Оцинкована сталь - це якась золота середина, що дозволяє звести огорожу в найкоротший термін і при цьому не замислюватися про ремонт багато років. Термін служби у такого паркану - десятки років. Єдиний мінус - це не завжди естетичний зовнішній вигляд.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com