Monday, March 9, 2015

Аварійне відкриття сейфів

У всі часи, одним з найнадійніших способів зберігання коштовностей, документів, грошей були сейфи. Прогрес не стоїть на місці, технології удосконалюються рік за роком, і споживачеві пропонується нове обладнання, з яким він повинен навчитися поводитися. Але ж ніхто не застрахований від поломки, втрати ключа або кодової інструкції, тому як ніколи актуальною і затребуваною на сьогоднішній день є послуга аварійного відкриття сейфів.

У разі втрати коду або поломки сейфа можна звернутися до фахівця або спеціалізованої бригаді по розтину сейфів, яка зможе виїхати на об'єкт в будь-який час доби і вирішити проблему. Фахівці проведуть перекодування замка, відновлять комбінацію коду. Або ж у разі втрати ключів виготовлять дублікати до будь-якого замку.

Аварійне відкриття сейфів обходиться без різання - сейф залишиться неушкоджений і буде приведений в робочий стан. Після розтину відбувається перекодування або заміна замку. Вся ця процедура займе в середньому близько години, після чого сейф прослужить ще чимало років. Після того, як процес розтину сейфа буде завершений, необхідно уточнити, скільки дублікатів ключів знадобиться для експлуатації сейфа надалі.
Для сейфів застосовуються різні види замків

Під час користування електронним кодовим замком (наприклад в сейфі Safetronics), при натисканні будь-якої кнопки система може видавати помилку. Можливо вийшли з ладу батарейки або стався збій електроніки. Щоб відкрити сейф, знадобиться ключ. Якщо ж він загублений - доведеться скористатися кваліфікованою допомогою фахівців з аварійного розтину сейфів.

При використанні радянського металевої шафи для зберігання документів, у разі виникнення проблеми можна самостійно випиляти замок і викинути його. Але після цього експлуатувати шафа за призначенням вже не можна. Скориставшись послугами майстра по розтину, ви збережете сейф в цілості, та й оплата роботи обійдеться в мінімальну суму.

Сейфи Промет, Топаз, Дипломат з електронним замком. Якщо замок сейфу не відкривається, можна отримати консультацію фахівця і в телефонному режимі. Для цього слід точно виконувати дії під керівництвом консультанта.

У сейфах Роял, Іра, Аїко можна зіткнутися з проблемою підняття ручки. Замок не виконує повного обороту і ручка не піднімається. Тут треба перевірити, чи правильно набрано код. Якщо код вірний, а сейф не відкривається, треба звертатися до майстра. Протягом 40 хвилин сейф буде розкритий.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com