Monday, March 23, 2015

Якою має бути якісна броньовані двері?

Броньовані двері - вмійте відрізнити якість від підробки!

Кількість пропозицій на ринку металевих дверей рясніє достатком. Це не дивно, адже установка якісної бронедвері є запорукою Того, що ваша квартира стане неприступною перешкодою для зловмисників. Однак, далеко не всі двері, які в даний час продаються в магазинах і на ринках, в силах запобігти проникненню всередину житла. Найбільш поширеними є китайські "бляшанки" з красивою обробкою, які з легкістю можна випатрати за допомогою звичайного консервного ножа, а у «ведмежатників» в наявності є інструменти набагато серйозніше.

Давайте розглянемо, якими мають бути елементи "правильної» броньованих дверей.
Дверне полотно

Як це не дивно, але полотно має бути зроблено з металу. Його каркас вариться з куточків, а потім до нього з обох сторін приварюються металеві листи, товщина яких повинна бути не менше 2 мм. На цьому ж етапі проводиться монтаж запірної системи, додаткова жорсткість якої досягається за рахунок приварювання додаткових металевих куточків.

Підсумковий вага дверей буде в районі півтора центнерів. Вже за цією ознакою можна визначити, наскільки якісно вона виготовлена. Якщо її вага значно нижче, то, швидше за все, виробник використовував метал меншої товщини.
Петлі

Петлі приварюються на дверну коробку і забезпечують вільне відкривання і закривання дверей. Вони являють собою штир з надітим на нього склянкою і, по суті, є підшипником ковзання, але без кульок. Термін їх служби зазвичай становить приблизно 30 років.

Самими надійними і довговічними є петлі з опорним підшипником, який запобігає знос її робочих поверхонь.
Замки

Економити на якісному замку при установці таких дверей - дуже нерозумно, адже саме він повинен стати головним каменем спотикання для грабіжників. Краще всього, якщо їх буде два, причому різного типу (оптимально поєднання сувальдного і циліндричного).
Оздоблення

Оздоблення двері виконує дві функції: надає естетичний вигляд і захищає метал від зовнішніх впливів. Найбільш поширеними варіантами обробки є:

    фарбування;
    плівка з ПВХ;
    панелі з МДФ;
    панелі з натурального дерева.

Таким чином, якщо обрана вами двері відповідає всім цим критеріям, то можна сміливо її купувати, а якщо ні - продовжуйте пошуки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com