Tuesday, March 10, 2015

Переваги сучасних систем цифрового відеоспостереження

Однією з найбільш актуальних проблем на сьогодні залишається збереження майна підприємств і приватних осіб. З кожним роком рівень злочинності збільшується, а разом з ним і кількість крадіжок. A сукупності зі стрімким зростанням цифрових технологій є модернізації охорони є систем БЕЗПЕКИ все частіше застосовують цифрове відеоспостереження. Максимально Ефективний Спосіб Contributor: уникнути незаконного розкрадання матеріальних цінностей є навіть застерегти від спроб скоєння злочину.
Основні компоненти системи відеоспостереження

Системи відеоспостереження будь-якого рівня складності мають у своєму складі такі компоненти:

• відеокамери;

• прилади обробки та реєстрації відеосигналу.

При цьому варто відзначити, що відеокамери складаються з трьох головних компонентів:

• об'єктив;

• матриця;

• мікросхема.

Прилад для обробки та реєстрації інформації називають відео реєстратор. Сучасні моделі відео реєстраторів є багатоканальними, тобто можуть працювати з 16 відеокамерами одночасно. Цього цілком достатньо для створення системи відеоспостереження офісів. Практична і проста в управлінні система відеоспостереження зможе зафіксувати всі незаконні дії, як сторонніх осіб, так і співробітників компанії.

Весь представлений на ринку модельний ряд відеокамер можна умовно розділити на ряд категорій:

• модульні камери;

• стаціонарні купольні камери;

• камери нічного бачення;

• камери з можливістю обертання;

• камери дротові і бездротові.

Пристрої накопичення та обробки відеосигналів пережили деяку модернізацію, для аналогових пристроїв винайшли міні відеореєстратори. Компактні пристрої професійного рівня, які бездоганно виконують свою функцію. Для цифрових камер на зміну відеореєстраторів прийшли комп'ютерні сервери, які управляються операційною системою. Для відтворення зображення відеосигналу використовують або комп'ютерний монітор, або телевізор.

У більшості випадків охоронне відеоспостереження суміщають з роботою різноманітних датчиків. При цьому робота будь-якого з датчиків викликає відповідну реакцію певної відеокамери, яка включається в режим роботи і веде відеозапис. Цифрове відеоспостереження надає великі можливості в управлінні системою відеоспостереження. Робота відеокамер може бути розписана за заданим графіком, режим роботи змінено за допомогою команди комп'ютера. Це робить можливим ефективне використання вільної пам'яті на жорсткому диску і збереження ресурсу роботи відеокамер спостереження. У режимі очікування запис на диск не ведеться, але при виникненні в поле об'єктива руху, включається режим запису і подається відповідний сигнал на комп'ютер, який вирішує за заданою програмою якісь вживати дії.

Сучасні системи цифрового відеоспостереження далеко зробили крок вперед у порівнянні зі своїми аналоговими попередниками. Це зробило можливим реалізацію багатьох корисних для охоронної системи функцій і відповідно підвищило рівень безпеки на об'єктах, що охороняються.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com