Saturday, March 28, 2015

Як прикрасити вхідні двері?

Красиво жити не заборониш! Хтось має на увазі під цією фразою дорогі вина, перські килими, відпустка на яхті в Карибському морі. А хтось по можливості прикрашає своє житло, розбиває клумбу біля під'їзду, пише справжні картини у своєму парадному. Навіть не маючи мільйонів на банківському рахунку, можна зробити життя яскравішим і багатшим в емоційному плані. Навіть сама незначна зміна декорацій здатна вдихнути в людину позитив і гарний настрій. Одним із прийомів такого впливу на емоційний фон людини - декорування дверей. Можна, звичайно ж, відразу купувати вхідні двері за індивідуальним замовленням , а можна прикрасити вже наявні своїми руками.

Декорують двері з кількох причин: просто набрид старий дизайн, зносилося покриття полотна, красива захист від впливу зовнішніх факторів. Часто для прикраси вхідних дверей використовуються такі матеріали, які не вимагають особливих навичок та інструментів. У більшості випадків навіть не потрібно знімати полотно з петель.

Ось деякі з існуючих способів творчо оновити вхідні двері:

    Просте фарбування. Важливо підібрати правильну фарбу і підготувати площину. Якщо на металевих дверей з'явилися сліди іржі, її необхідно добре зачистити. Це ж стосується облупленою фарби або старого лакового покриття. Для обробки полотна використовуємо наждачний папір з різною величиною крихти. Перед фарбуванням двері обов'язково грунтують засобом для матеріалу, з якого її виготовили. Фарбу наносять синтетичної щіткою, з якої не випадають волоски, губкою або розпилюють з балончика.
    Яскрава палітра. Якщо ви хочете оживити двері фарбами та візерунками, вам доведеться трохи повозитися. Для початку готуємо поверхню (див. Попередній пункт). Для підбору фарб бажано скористатися колірним кругом або вибирати палітру в одному стилі (наприклад, пастельні тони) з яскравими або темними вкрапленнями. Заздалегідь продумайте візерунок. Для поділу квітів скористайтеся малярською стрічкою. Фарби повинні бути не токсичні, якісні, на масляній або водній основі. Потрібно вибирати таку фарбу, яка швидко сохне і не має запаху.
    Трафарет. Ще один простий, але дивовижно красивий спосіб оформити вхідні двері. Готуємо основу. Вибираємо в магазині або робимо самостійно трафарет, який би ви хотіли бачити щодня. Полотно можна заздалегідь пофарбувати або наносити малюнок на старий фон. Деякі люблять комбінувати аплікації минулих століть зі штучним старінням двері. Прикладаємо трафарет до обраного місця і акуратно наносимо спонжем фарбу.
    Текстурна поверхню. Брашірованіе, штучне старіння, рясна фарбування губкою з великими вічками. Ці прийоми допоможуть перетворити нудну гладку двері в цікаве текстурне прикрасу. Якщо ви не майстер з декорування, можна підібрати спеціальну фарбу, яка імітує камінь або дерево.
    Вініл або шпалери. Старі двері можна взагалі заклеїти. На допомогу прийдуть вінілові шпалери або самоклейка. Цей прийом дозволяє швидко і дешево прикрасити обридлу двері. При бажанні оновлювати її таким способом можна хоч щороку, адже вініл дуже легко знімається з поверхні.
    Мозаїка з шпону, скла або кераміки. Справжні Дизайнерські металеві двері або дерев'яні можна ЗРОБИТИ завдяки копіткій роботі є шматочках красивого скла. Поверхня полотна необхідно зачистити і добре знежирити. Заздалегідь підготовляє шматки дерев'яного шпону, керамічних або скляних елементів. Мозаїку потрібно скласти близько двері на рівній поверхні, щоб брати по черзі деталі і приклеювати їх відразу на потрібне місце. Двері можна попередньо расчертить олівцем. Кріплять елементи на клей "Момент". Прикрасити таким чином можна не тільки полотно, але і раму, як зсередини, так і зовні.

Невелике зусилля, трохи витрат і ваші вхідні двері стане ексклюзивною, вмить виділитися на тлі однотипних дверей на сходовому майданчику. А якщо ви живете в приватному будинку, жоден гість не зможе не оцінити креативний підхід до прикраси будинку.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com