Friday, March 13, 2015

Від чого залежать ціни на сейфи

Для якісної роботи будь-якого сейфа необхідні якісні замки. На сьогоднішній день існує кілька різновидів замикаючих систем. Багато в чому ціни на сейфи залежать саме від типу вбудованого замку, на який припадає більше 10% вартості всього пристрою.

Найбільш звичні для всіх нас ключові замки. Вони прості у використанні, але ключ доведеться весь час носити з собою і не втратити. Можливо, знайдуться недоброзичливці, які захочуть зняти копію. Хоч в більш дорогих моделях це буде зробити непросто. Якщо ж у вас у володінні знаходиться кілька сейфів, то вам доведеться носити з собою цілу в'язку ключів. Багато ключових замки при спробі висвердлювання просто розсипаються. Після такого вам доведеться розпилювати замок, щоб дістати свої цінні речі.

Пристрої з кодовими механічними замками коштують трохи дорожче. Такі пристрої ви могли бачити в багатьох фільмах, коли зломщик обертає кодове колесо і уважно прислухається до клацань. Зловмиснику в такій ситуації знадобиться фонендоскоп. За допомогою такого апарату злодій зможе вловити навіть самі тихі клацання. Щоб припинити подібні зломи виробники розробили додаткові клацання у дисків, щоб збити зловмисника з пантелику. Такі замки не дуже зручні у використанні, оскільки потрібно чималий час, щоб відкрити пристрій.

Пізніше, щоб підвищити ступінь безпеки, був придуманий гібридний замок - кодовий механічний з ключем. Це дозволило убезпечити цінні документи і речі від небажаних людей.

Зараз величезною популярністю користуються електронні кодові замки. Вони коштують дорожче двох попередніх видів, але більш зручні і надійні. Ви зможете відкрити пристрій натисненням всього декількох клавіш. Також в нових моделях передбачені і додаткові функції: затримка відкриття, блокування введення, час-годинник (доступ тільки в певний час), самостійна перекодування та інші.

Існують і елітні типи замків: біометричні (дізнаються друкарських помилок пальця власника), зчитувальні дані з магнітної або кредитної картки.

У великих особняках особливим попитом користуються сейфові кімнати. Це спеціальні броньовані приміщення, де ви зможете заховати цінні речі різних розмірів. Найчастіше така кімната облаштовується на перших поверхах через навантажень на опорні системи будівлі. Марка бетону і тип армування можуть змінюватися, щоб підвищити міцність стін.

Вибираючи сейф, не слід економити, якісний замок не буде дуже дешевим. Якщо ціна набагато занижена, то задумайтеся - можливо перед вами підробка. Такий сейф металевий НЕ зможе вберегти ваші речі, а адже саме для цього він вам і потрібен.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com