Monday, March 16, 2015

Установка металевих дверей

Як відомо, металеві двері - це не тільки красиво, але це ще важливий елемент захисту від зловмисників, які все ж існують. Цілком очевидно, що від того, яка буде у вас двері, буде багато залежати, наприклад, те, чи зможуть сторонні люди потрапити до вас у будинок чи ні.

Не потрібно і упускати те, що металеві двері - це елемент декору, якщо її правильно встановити, то вона буде ідеально поєднуватися з зовнішнім і внутрішнім інтер'єром. Може здатися, що металеву або броньовані двері можна просто встановити, але на практиці все виглядає трохи по-іншому.

Найкраще звернеться за допомогою до професіоналів, адже вони зможуть швидко і якісно встановити вашу металеві двері. Вся складність такої установки полягає в тому, що потрібно правильно підготувати дверний отвір, а також зробити демонтаж старих дверей.

І так, спершу потрібно зайнятися демонтажем старих дверей. Для цього ми відокремлюємо саму старі двері від дверної коробки. Тут може знадобиться молоток, сокира, лом, тут доведеться трохи попрацювати фізично. Лише після цього, потрібно видаляти саму дверну коробку, що зробити не так і просто.

Як тільки дверний отвір звільнився для нової металевої двері, потрібно молотком відбити зайві шматки розчину, які можуть заважати. На даному етапі, потрібно починати готувати нову металеву двері, для цього дістаньте її з упаковки, подивіться, чи всі деталі у вас є і тільки після цього можна вже її встановлювати.

Найпоширенішим способом установки металевих дверей, є спосіб кріплення за допомогою металевих пластин. Як правило, на сучасних дверних коробках є 3 виступаючих пластини, які і потрібно використовувати для кріплення.

Виходить, що лицьова частина таких дверей буде знаходиться в одній площині з стінкою вашої квартири. Самі ж пластини, які призначені для монтажу, будуть накладатися на спеціальні кромки дверного отвору.

Використовуючи сталеві прути, хоча можна використовувати шматки від арматури, потрібно закріпити дверну коробку, це не так складно, як може здатися на перший, поверхневий, погляд.

Зараз, же багато фахівців рекомендують використовувати замість сталевих прутів, анкерні болти великого розміру. З кожного боку кріплення, в цілях безпеки, рекомендується робити не великі зазори, як мінімум 10 міліметрів. Після цього, на дверну коробку кріпляться самі металеві (броньовані) двері.

Наприкінці уже, після установки двері, потрібно все зазори закрити монтажною піною і залишити її засихати на добу. Потім, зайві шматки піни вирізаємо, що вони не псували зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що монтажні вушка потрібно, обов'язково, заштукатурити, що б через них не заходив до квартири холод.

Як бачите, тут немає нічого складного, хоча установка металевих дверей - це складний процес, з яким може впоратися не кожна людина. Якщо ви не впевнені в тому, що зможете самостійно їх встановити, то краще замовити дані послуги в майстрів, адже вони зроблять це швидко і надійно.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com