Saturday, March 14, 2015

Пристрої постановки / зняття об'єктів з охорони

В охоронних сигнализациях для постановки об'єкта на охорону (активація охоронної системи) і зняття (дезактивація) використовуються спеціальні Пристрої  . Найбільш часто цю роль виконують клавіатури, брелоки, проксіміті-карти, електронні ключі, кнопки сигналізації та інші пристрої.

Клавіатури для постановки / зняття об'єкта з охорони в основному діляться на дротові і бездротові. На ринку вони присутні у величезній різноманітності. За типом управління системою сигналізації клавіатури бувають релейні та інтерфейсні. Релейная клавіатура порівняно обмежена у своєму функціоналі і в основному призначена для замикання і розмикання контактів реле централі при введенні певної цифрової комбінації, які виконують постановку сигналізації на охорону. Релейні клавіатури відрізняються низькою вартістю, але при цьому сумісні практично з усіма охоронними централями. У інтерфейсних клавіатур відсутня реле, а принцип їх дії полягає у відправці кодованої інформації на контрольно-приймальний прилад. Такі клавіатури відрізняються більш широкими можливостями, в порівнянні з першим видом. Вони дозволяють не тільки ставити і знімати об'єкт з охорони, але і стежити за станом комутаційних пристроїв, охоронних централей, зон, груп і т.д. зате універсальністю ці клавіатури похвалитися не можуть - вони розробляються для конкретних приладів і можуть використовуватися лише в комбінації з ними. Сумісність з іншими централями неможлива.

Брелоки для постановки об'єкта на охорону і зняття з неї найчастіше виконуються в корпусі з чотирма кнопками. Перша здійснює повну постановку об'єкта, друга - часткову, третя кнопка є тривожною, а четверта служить для зняття об'єкта з охорони. Обмеженість такого брелока полягає в тому, що, на відміну від клавіатури, він не може включати охорону окремих зон системи сигналізації. Такі пристрої виконуються в різних конфігураціях. Деякі з них мають здатність блокувати функціональні клавіші, що дає можливість уникнути випадкових або несанкціонованих натискань. Це радіо брелок, джерелом живлення для якого служить звичайна батарейка. Радіоприймач для таких брелоків зазвичай вбудовується в корпус контрольно-приймального приладу. Зменшення дальності дії такого брелока свідчить про недостатнє харчування і потреби змінити батарею.

Тouch пам'яті - це електронні ключі, які є носіями інформації унікальних кодів. Їх мікросхема вбудована в герметичний металевий корпус, стійкий до зовнішніх впливів. Електронний ключ - пасивний елемент, який не має вбудованого джерела живлення. Його перевагою є висока швидкість зчитування, низька вартість і широкий діапазон робочих температур.

Активація та дезактивація сигналізації на об'єкті можуть здійснюватися також за допомогою SMS-повідомлень, голосового меню при дозвоні.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com