Monday, March 16, 2015

Підбір необхідної пожежної сигналізації підприємства

Охоронно-пожежний комплекс - це складна система, що вимагає індивідуального підходу в проектуванні кожного окремо взятого об'єкта. При проектуванні враховуються технічні характеристики будівлі та її цільове призначення. Природа і хімічний склад зберігаються предметів визначає туша речовину. Кількість одночасно знаходяться на об'єкті людей і його розміри визначають категорію оповіщення про пожежу. Характер можливого загоряння визначає тип використовуваних датчиків. А цінність і масштабність об'єкта визначають ціну і ефективність протипожежної системи.

Самостійно підібрати пожежну сигналізацію , спираючись на нормативні документи і опис характеристик протипожежного устаткування, що надається виробником, практично неможливо. Але ці дані можна використовувати, щоб розуміти, про що йде мова і, що пропонують фірми, що спеціалізуються на охоронно-пожежних системах.
Основні складові системи

Головною вимогою Ка більшості нежитлових Об'єктів є Автоматичне пожежогасіння . Формують автоматичне пожежогасіння три системи: датчики-сповіщувачі, система пожежогасіння та контрольна панель. Датчики вловлюють порушення в середовищі об'єкта і зраджують тривожний сигнал на контрольну панель, яка, в свою чергу, запускає обприскувачі з вогнегасною речовиною.
Датчики-сповіщувачі бувають:

    Димові - реагують на наявність диму.
    Теплові - спрацьовують при перевищенні заданого порогу температури.
    Датчики відкритого полум'я - це сенсорні датчики, що реагують на язики полум'я.
    Мультифункціональні сповіщувачі - здатні виявляти будь-які аномальні зміни.

Контрольні панелі бувають:

    Порогові - це системи, які знаходяться в очікуванні сигналу тривоги від сповіщувача, при отриманні якого запускають систему пожежогасіння.
    Адресні - це системи, які з певною періодичністю подають запит на сповіщувачі про стан ситуації на об'єкті.
    Адресно-аналогові - це системи, які ведуть безперервно обмін інформацією з датчиками тривоги.

Системи пожежогасіння - це накопичувальні резервуари з вогнегасною речовиною. Розрізняються дані системи по хімічній природі гасячого речовини:

    Рідини
    Піна
    Порошок
    Газ

При проектування сигналізації, як правило, на вибір замовника надаються два варіанти виконання робіт: найбільш оптимальний і максимально бюджетний. На якому варіанті зупинитися - залежить виключно від замовника і від того, для кого він обирає протипожежну систему: для себе чи для дозвільних служб.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com