Sunday, March 15, 2015

Використання IP-Камер для різних завдань

Сучасні системи IP-відеоспостереження можуть бути використані для великої кількості різнопланових завдань. Нижче в статті наведені деякі рекомендації та приклади, як з розумом інвестувати в системи безпеки на різних об'єктах.

Системи безпеки використовують інтернет протокол (IP), з кожним роком відвойовують все більшу частку ринку і якщо ще кілька років тому здавалося, що IP-відеоспостереження це прерогатива корпоративних КЛІЄНТІВ є вузькоспеціалізованих завдань, то сьогодні ясно, що це майбутнє систем безпеки та аналогові системи відживають своє. Багато кінцеві користувачі вже усвідомили всі переваги таких систем і сьогодні ви можете їх зустріти в медичних установах, навчальних закладах, ресторанах, підприємствах роздрібної торгівлі, офісах.
Застосування мегапіксельних камер

Мегапіксельні камери стають все більш популярними в роздрібній торгівлі та ресторанному бізнесі, власники даних закладів розуміють, що висока якість одержуваного зображення і збільшене поле зору, допоможе не тільки підвищити рівень безпеки, але також підвищити якість надаваних послуг, а значить і прибутковість підприємства. При використанні IP-відеоспостереження, клієнт може самостійно відрегулювати IP-камери, для оптимізації продуктивності, якості, глибини архіву, чутливості детектора руху й іншого.

Прикладів даних систем багато, наприклад один з нічних клубів A Білій Церкві встановив , систему IP-відеоспостереження для підвищення рівня безпеки, точної ідентифікації відвідувачів і для контролю за персоналом та касовими зонами. Використання IP-камери риб'яче око (риб'яче око) дозволило, не тільки контролювати персонал в зоні бару, а й ідентифікувати клієнтів бару, а також здійснювати загальний контроль всього приміщення, для досягнення такого ж результату з використанням аналогових камер, знадобилося б встановити 4-8 аналогових камери.

Мережа взуттєвих магазинів у Києві встановила IP-камери для контролю за торговими залами, установка двох 3-х мегапіксельних камер дозволила охопити площу в 200 м2, і при цьому служба безпеки може бачити не тільки загальний план приміщення, а й чітко розгледіти обличчя відвідувача і навіть коробки які він бере.

Також одним з актуальних прикладів застосування IP-камер, є їх використання в якості радіоняні. Клієнт встановлює в дитячій IP-камеру і може стежити за своєю дитиною або за нянею, яка залишилася з дитина. При цьому він може здійснювати контроль зі свого робочого місця, зі свого телефону або Ipad, а так як ці камери оснащені двобічним аудіо зв'язком, клієнт завжди може прослухати, що відбувається в дитячій або дати вказівки через динамік в камері.
Масштабованість

Мережа IP-відеоспостереження легко масштабується, якщо при використанні аналогових систем, кількість каналів відео жорстко обмежено рівнем відеореєстратора і кратно 4, то при побудові системи відеоспостереження з використанням IP-камер, можна створювати системи в яких знаходиться декілька сотень IP-камер. При побудові диспетчерських центрів з сервісом відеоаналітікі, можна вивести на відео стіну до декількох сотень камер, які встановлені в різних місцях, містах, країнах. І при цьому установка додаткових IP-камер і підключення їх до системи абсолютно не складне завдання.

Так само IP-камери дозволяють передавати сигнал з радіочастот, що дозволяє розгорнути відеоспостереження навіть у дуже віддалених точках, на яких немає ніякої мережевої інфраструктури. Прикладом можуть послужити, Встановлені для фермерських господарств вуличні IP-камери , які розташовані в полях і стежать за розкраданнями на полях і ступенем зрілості врожаю, при цьому вони віддають відеосигнал за кілька десятків кілометрів по бездротових мережах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com