Friday, March 13, 2015

Чим зручні відкатні ворота

Відкатні ворота - тип воріт найбільш популярний в місцях активного руху транспорту, будь то приватна територія, огороджена парковка або промисловий об'єкт. У кожному разі, відкатні ворота, це надійне і функціональне рішення, за сумісництвом є стильною і ефектною "візитною карткою» будь прохідний території.

Відкатні ворота не тільки мінімізують використання ручної праці, оскільки оснащуються автоматикою, але й дозволяють підлаштуватися під ландшафтні особливості ділянки або умови обмеження вільного простору. Там де розсувні ворота будуть зовсім не практичними, їх відкатні "побратими» відмінно їх замінять, і будуть виконувати весь необхідний функціонал. Як це видно на сайті  - особливо добре показують себе відкатні ворота в зимову пору року, скасовуючи необхідність регулярно підчищати сніг.

Конструкція відкатних воріт нескладна і складається з 3 основних частин: каркасної рами з певним заповненням, роликових опор встановлених поза зоною проїзду воріт і власне системи автоматики (електроприводу), що приводить ворота в рух. Автоматика може активуватися віддалено за допомогою пульта управління, або за допомогою фотоелемента забезпечуючи повну автоматизацію процесу відкривання і закривання воріт.

Конструкція полотна жорстка, і дозволяє успішно протистояти вітряним і ваговим навантаженням. Різні види наповнення дозволяють підібрати золоту середину між естетичністю і надійністю. Каркас може бути заповнений поширеними сендвіч-панелями, алюмінієвими екструдованими профілями різної ширини, або профілями роликового плющення. Благо сучасні технології надають море можливостей і все обмежено лише людською фантазією і бажанням. Виконувані за проектом замовника ворота часто виглядають вкрай своєрідно, мають в своїй конструкції решітки з елементами ковки, декору та інших приємних прикрас, що притягують погляд і звертають на себе увагу.

Відкатні ворота мають ряд переваг, частина з яких була названа вище. Крім економії місця на самій ділянці і невразливості до сніжних заметах, відкатні ворота не мають обмежень по висоті, що забезпечує легкий прохід габаритного транспорту. Для безпеки руху, механізм воріт може доповнюватися сигнальної лампою або ж спеціальним фотоелементом перешкоджає закривання воріт при наявності на лінії їх руху якогось об'єкта.

Природним доповненням до відкатним воріт служить хвіртка, часто виконана в аналогічному стилі. Вона може бути як ручний, так і забезпеченою електромеханічним замком з домофоном для віддаленого управління.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com