Wednesday, March 11, 2015

Як вибрати двері в квартиру. Двері Рада і Олександрійські

Рішення зайнятися будівництвом будинку або обладнанням квартири чимось схожі на прагненню завести дитину. Тільки купувати все можна і потрібно заздалегідь. А ось радитися, планувати і продумувати все про своє дитя просто необхідно. Навіть якщо вам на допомогу кваліфікована нянька-дизайнер, що не смійте розслаблятися. Скажу по секрету: якщо ви не в курсі, звідки люстра в холі або яка фурнітура у ванній, то вам абсолютно нічого буде заперечити своїм подругам, коли вони почнуть розхвалювати чергові туфлі від Гуччі або новинки колекції Роберто Каваллі.

А вже з урахуванням віддачі ремонт, безумовно, більш вдячне дітище. Дозвольте собі помріяти, побешкетувати, відчуйте в собі кров аристократичних предків-і приступайте.

Вельми прозаїчні речі, наприклад, нудний розмову, як вибрати двері в квартиру, вельми урізноманітнює сімейне життя.

І якщо посваритися через вибору кольору - це просто концептуально, то вже надутися на два дні з приводу використання мдф в дверних полотнах гідно поваги, адже екологічність двері в майбутньому відгукнеться не один раз.

Відкинувши флер гламуру, відзначимо, що дорога і якісна дверь- аж ніяк не рідкість в Росії.

Ще 10 років тому в нашій країні було й шукати якісного дверного продукту, зараз же питання як вибрати двері в квартиру на російському ринку складний різноманіттям відповідей.

Щоб не потонути в морі марок і торгових знаків, радимо звертати увагу на концептуальні відмінності у виборі міжкімнатних дверей.

По-перше, сучасні двері більше не роблять із цільного дерева! Пошукайте неті A ролик про двері Рада є своїми очима побачите, як масив сосни після висушування розпускається на бруски не товще ніжки стільця, потім з нього видаляють сучки, зрощують мікрошипом, а вже потім пускають на дверне полотно.

По-друге, сучасна двері неможлива без штучних матеріалів. Ціна питання в тому, наскільки багато його в дверної конструкції і якої якості. На це твердження знайдеться багато заперечень, мовляв, тільки наші двері виготовлені з кращих натуральних матеріалів з ??використанням бла-бла-бла ... З усіх відомих мені російських марок, мабуть, тільки олександрійські двері і роблять з без застосування мдф (і то далеко не всі моделі ). Але заплатити за міжкімнатні двері 50-60 тисяч рублів може далеко не кожен. Та й потім, будемо чесними: клей, лак, поліролі в світі більше не роблять з натуральних компонентів. Інакше двері коштувала б як скрипка Страдіварі.

Наша порада людям прагматичним -це двері російських виробників, що працюють на ринку більше 10 років, припустимо, двері "Рада". Залишившись за цей час на плаву, їх виробники накопичили технологічний досвід, встановили італійське і німецьке обладнання, зробили процес виробництва прозорим від етапу заготівлі деревини до реалізації. Такі ж претензійно марки, як ульяновські " Олександрійські двері "практично наполягають якщо не на власних послугах з установки, то хоча б на доставці до порога клієнта, вже дуже дорогий продукт роблять і упускати особа через збитих кутів або відколів не бажають.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com