Saturday, March 21, 2015

Вибухобезпечний полімерно-композитний газовий балон

Всі, кому доводиться використовувати газові балони в роботі або в повсякденному житті, переглядаючи чергову новину про що вибухнув десь газовому балоні, щоразу себе переконують у тому, що я досить обережний, досить уважний, зі мною цього не трапиться. Але, незважаючи на всі обережності, таке періодично трапляється. Так може пора припинити ризикувати життям, здоров'ям, майном, своїм і оточуючих і довірити свою безпеку новому, високотехнологічному виробу - вибухобезпечному полімерно-композитного газового балона.

Матеріал, з якого виготовляється такий газовий балон , абсолютно виключає можливість вибуху. Це найважливіша перевага полімерно-композитних над звичайними металевими. Чому ж вибухає металевий і чому не вибухає полімерно-композитний? Справа в тому, що при нагріванні ємності з газом, наприклад, у пожежі, в металевій ємності відбувається різка розгерметизація і викид газу, зазвичай на зварному шві, через що і відбувається вибух. У полімерно-композитної таке в принципі неможливо. У цього балона немає швів - корпус у нього цілісний, здатний витримати тиск всередині до 90 бар. Для металевій ємності така цифра звучить просто фантастично.

Але зовсім не можливість витримати набагато більший тиск робить таку ємність для газу вибухобезпечної. Вся справа в унікальній здатності корпусу при підвищенні температури і тиску всередині балона ставати проникною для молекул газу. Газ поступово, через корпус, виявляється поза ємності і згорає у вогні, але його обсягу недостатньо для вибуху. Приміщення з таким газовим балоном усередині пожежні можуть гасити, не побоюючись вибуху, тоді як якщо в приміщенні знаходиться металевий балон, пожежні на чималій відстані очікують вибуху, і тільки після нього приступають до гасіння пожежі. Таке вимушене зволікання зазвичай істотно збільшує суму збитків.

Безумовно, найкраще уникати загорянь і пожеж в приміщенні з газовим балоном, але навіть дотримання всіх правил і норм пожежної безпеки зовсім не гарантує, що цього ніколи не станеться. Саме тому, Купити балон полімерно-композитного типу, повинен кожен відповідальний користувач, який турбується про свою, і оточуючих його людей, безпеки та збереження майна. Виберіть безпечну експлуатацію автономних газових приладів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com