Saturday, March 21, 2015

Бездротова GSM сигналізація для дому

Статистика показує, що за останні півроку почастішали випадки квартирних крадіжок, в одному тільки Києві зареєстровано збільшення на 28%. Пік припадає на теплу пору року, в період відпусток, коли нікого немає вдома. Однак, не тільки крадіжки, завдати шкоди власності можуть і пожежі. Треба сказати, що загоряння найчастіше виникають під час відсутності власників будинку або квартири. Майно може постраждати і від потопу. Захистити своє майно можна кількома способами:

    звернутися до допомоги приватного охоронного підприємства;
    сподіватися на «авось»;
    встановити бездротову GSM сигналізацію.

Перший спосіб вельми витратний і не завжди можливий, адже приватні охоронні підприємства є далеко не скрізь. Понадіявшись на «авось" можна втратити все майно. Крім того, постійні думки про будинок завадять гарному відпочинку. До того ж саме ця категорія громадян найчастіше і стає жертвами пожеж, потопів і зловмисників. А охоронна GSM сигналізація допоможе контролювати ситуацію під час відсутності господарів і дозволить людям розслабитися під час відпустки і ні про що не турбуватися. У разі спроби проникнення в приміщення зловмисників, а також при загорянні або потоп спеціалізоване електронне обладнання за допомогою мобільного стільникового зв'язку миттєво передасть сигнал тривоги.

В даний час GSM сигналізація для Паркінги стає все більш затребуваною. Бездротова GSM сигналізація включає в себе датчики відкривання вікон і дверей і датчик руху. При необхідності можна встановити і інші датчики. Наприклад, при бажанні можна підключити датчик, який розпізнає підвищену концентрацію газу в приміщенні. Чим більше різних датчиків буде встановлено, тим надійніше буде працювати охоронна система. Управляється система за допомогою брелоків.

Бездротова GSM сигналізація має ряд переваг. По-перше, власник квартири може прослуховувати навколишнє оточення з мобільного телефону, по-друге, у нього є можливість отримувати серії з 3-5 зображень, що дозволить йому більш точно оцінити ситуацію. Відеозображення можна отримувати за розкладом або за запитом. Доступ до відеозображення може здійснюватися з кількох телефонів. Відеоспостереження можна здійснювати і через комп'ютер.

Ще однією важливою перевагою цього виду охоронної сигналізації є простота установки. Не потрібно буде возитися з проводами, які псують інтер'єр приміщення. Купити бездротову GSM сигналізацію можна в інтернет-магазині. Якщо при виборі цього устаткування виникнуть питання або труднощі, можна звернутися за допомогою до онлайн-консультанту, і він обов'язково допоможе.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com