Friday, March 13, 2015

Надійні та зручні відкатні ворота

Відкатні ворота мають дуже просту і надійну конструкцію. Надійність і зручність відкатних воріт цінується, як і на дачах, так і вузьким в'їздом на ділянку. Конструкція зсувних воріт дбайливо ставиться до навколишнього середовища і не заважає Вам на автомобілі зробити складніше маневр в'їзду або паркування.

На сьогоднішній час для багатьох людей відкатні ворота це чудо технічного прогресу. Саме з цього даний винахід набуло значення статусного.

Виготовлення воріт робиться індивідуально, так як розміри в'їзду на котеджне ділянку різні. Дані ворота можна Замовити на сайті  є встановити на будь-якому етапі будівництва як при завершеному, так і за його відсутності.

Установка відкатних воріт проводиться на спеціальні роликові опори, які дуже жорстко закріплені на фундаменті. При відкритті або закритті воріт по роликовим опорам паралельно площині отвору, вони зсуваються вбік і звільняють місце для в'їзду на ділянку.

Перевагою даних воріт в тому, що:
1) Немає ні яких обмежений в'їзду по висоті;
2) Велика економія ділянки при відкритті воріт;
3) Надійність і довговічність воріт при будь-яких погодних умовах;
4) мінімум зусиль для того що б відкрити або закрити ворота.

Конструкція відкатних воріт являє собою жорсткий каркас, який здатний терпіти, як і вітрові, так і вагові навантаження. Каркас для відкатних воріт проводиться методом зварювання з надійної металевої профільної труби. До каркаса воріт приварюється шина, яка є основним силовим елементом для воріт. Не залежно від того як повинні виглядати зсувні ворота на них виготовляється обрешетка. Стулка воріт обробляється антикорозійною речовиною і потім забарвлюється фарбою.

При заповненні відкатних воріт можуть використовуватися різні матеріали такі як:
1) Лист оцинкований профільний ПМ-20 або С-8 (тут можлива одностороння або двостороння обшивка).
2) Труба профільна 20х20, вона призначена для решітки.
3) Сайдинг, полікарбонат, дерево та інші матеріали Замовника.

Є три типи відкатних воріт:

1) Консольні відкатні ворота - це найпопулярніший тип воріт серед інших і відрізняється вони тим, що не торкаються землі і встановлюються на висоті 8 сантиметрів, що дуже зручно в зимову пору року. Також цей тип воріт не має обмеження по висоті і не вимагає великих трудових витрат по створенню фундаменту.

2) Підвісні відкатні ворота - цей тип воріт використовується в дуже рідкісних випадках. Такий тип воріт добре підходить для великих підприємств, тому що вони не маю обмежень по висоті і ширині.

3) Ворота відкотів по рейці - теж володіють великою популярністю, так як вони найчастіше використовуються в заміських будинках. Ці ворота володіють великим попитом, так як вони мають високу вітростійкості, можуть мати прорізи до 6 метрів, а також володіють тяжелою і дуже надійною обшивкою.

Відкатні ворота це не тільки надійне і практичний засіб, але і добре поліпшать ваш будинок в плані інтерфейсу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com