Friday, March 13, 2015

Варіанти розкладних міжкімнатних дверей

З величезної кількості і різноманітності міжкімнатних дверей на будівельному ринку буває важко вибрати ті, що дійсно підходять під загальний інтер'єр квартири. Співвідношенням ціна / якість також приділяється увага при виборі. Але все-таки більш актуальною для сучасних приміщень є економія простору.

Ажурна, легка меблі, тонкі ТВ панелі та монітори - ми дійсно економимо багато місця в будинку, і розкладні двері не є винятком. Саме вони дозволять встановити поряд з собою комод або тумбу, сервант або шифоньєр і забезпечують повний доступ до меблів на відміну від орних дверей.

Вивчивши різновиди розкладних міжкімнатних дверей , можна дійсно підібрати щось вартісне і відповідне до інтер'єру абсолютно будь-якого будинку. Якість і довговічність при виборі, звичайно, повинні бути на першому місці. Найпростіші і недорогі вони так і називаються - розкладні.

Двері-книжки, що складаються з двох стулок, мають одну лінію згину. У двухдверном отворі, відповідно, чотири стулки, розсуваються попарно в різні боки від центру коробки. При складанні, стулки двері-книжки виступають з коробки в одну сторону на відстань ширини стулки, це необхідно враховувати.

Двері-гармошки, що складаються з більшого кол-ва стулок менш зручні, ніж попередній варіант. При складанні вони займають багато місця в самому отворі, зате рівномірно виступають в обидві сторони від нього.

Двері-купе підрозділяють на зсувні і розсувні. Зсувні - це зрушуються в проріз по одному полотну. Розсувні - розсуваються за двома і більше полотнам паралельно один одному. Недолік дверей-купе в напрямних, прикріплених до стіни, їх, звичайно, декорують, але все ж вони є. Позбутися від них можна, якщо спеціально побудувати порожнисту стіну, в яку буде ховатися полотно.

Складні двері - особливо цікавий вигляд. Вони чимось схожі на орні, але мають лінію згину, розташовану від петель на одній третій частині загальної ширини. Причому відкриваються вони як вперед, так і назад. Дуже зручні, вони економлять околодверного простір квартири, рівномірно розподіляючи виступаюче дверне полотно з коробки при складанні.

Матеріал, застосовуваний для всіх описаних видів також різний. Це і масив деревини цінних порід, використовуваний при створенні останнього варіанту, і звичайний пластик для "гармошок", і МДФ, наклеювана з обох боків на склеєний із брусів каркас, шпон, скло та ін. Однак, здійснюючи покупку, властивості застосовуваного матеріалу потрібно обов'язково враховувати.

Двері з МДФ служать зовсім недовго, якщо в будинку є діти. Пару років і папір, якій вони обклеєні, близько дверної ручки буде просякнута жирними плямами. Відновити або замінити поверхня буде коштувати дорожче, ніж купити нове полотно.

Ще один приклад - це, так звані, ламіновані двері, які найчастіше встановлюють в санвузли. Основним недоліком ламінованих дверей для ванної є погана стійкість Їх Ка волозі. Щоб там не розказували фахівці з продажу, набряклий від вологості каркас полотна, виконаний з масиву сосни, не дасть їй нормально закритися, а після висихання, полотно покоробить.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com