Friday, March 20, 2015

Що варто знати про металевих дверях

На сьогоднішній день складної знайти в сучасних багатоповерхових будинків не металеві двері. Зараз на ринку можна знайти величезний асортимент як вітчизняної, так і імпортної продукції. Металеві двері відрізняються своєю міцністю, тому вони так сильно затребувані в нашій країні. Окрім своєї міцність, вони знайшли популярність серед покупців через свою довговічності, а також завдяки можливості внутрішньої і зовнішньої обробки різними сучасними матеріалами, які, до того ж, можна легко замінити.

Слід запам'ятати, що металеві двері - це не броньовані двері. Щоб придбати броньовані двері, необхідно робити спеціальний замовлення на їх виготовлення, тому їх вартість значно вища від простих металевих дверей. До речі, в малоповерхових будинках дверний отвір, як правило, ширше стандартних розмірів, тому виникає необхідність робити індивідуальне замовлення на двері. Це можна зробити на сайті компанії ТОВ "Neogreen"  . Металеві двері можуть бути з фрамугою, двопольнимі, зі світлопропускаючих елементами або арочного типу.

Дверна коробка, як правило, виготовляється з металопрофілю, швелера або кутової сталі. Перш ніж купувати двері, необхідно визначиться зі способом установки та особливостями дверного отвору.

У більшості випадків дверне полотно прийнято робити або з профільної труби, або ж, з кутової сталі з полицею 40 мм. Щоб вибрати якісну двері потрібно звертати увагу на наявність звукоізолюючого і теплоізолюючого матеріалу, горизонтальних ребер жорсткості, в тому числі на місці замків.

Дверне полотно закривають спеціальним металевим листом, товщина якого становить близько 2 мм. До речі, у китайських дверей товщина цього листа майже в два рази менше, тому ні про яку броні не може бути й мови.

Металеві двері прийнято оснащувати двома і більше замками. Це можуть бути ліночних, сувальдні або ціліндрование врізні замки. Як відомо, металеві двері володіють значною вагою, тому замки з легких сплавів металів навряд чи підійдуть, краще вибирати двері зі сталевими замками.

Одне з важливих переваг металевих дверей - це антивандальні протизнімні штирі, які монтуються в дверне полотно. Полімерний ущільнювач - це також важлива складова металевих дверей, який обкладає двома важливими властивостями: зменшує шумові ефекти з боку під'їзду і зменшує наявності вентиляції, яка, звичайно ж, не потрібна в зимовий період. Такі двері, як правило, володіють оптичним вічком, який має радіус огляду 200 градусів і більше.

Таким чином, металеві двері - це надійна і довговічна захист вашої родини і вашого майна. Сучасний ринок дає можливість вибрати естетичну, практичну і сумісну з інтер'єром споруди металеві двері, яка буде чудовим прикрасам вашого житла.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com