Tuesday, March 17, 2015

Монтаж пожежної сигналізації. Максимальний захист

Першочерговими завданнями, що покладаються на системи пожежної сигналізації (СПС), є:

    виявлення джерела запалення;
    формування сигналу для систем автоматичного пожежогасіння;
    передача тривожного повідомлення про небезпеку.

Група Компаній "Система" при проектуванні і подальшій установці пожежної сигналізації користується вітчизняними нормативами, визначальними основні вимоги до використовуваних приладів, автоматики, їх кількості, розміщення та ін.
Алгоритм монтажу ПС

Після створення, узгодження є затвердження проекту буде виконаний монтаж пожежної сигналізації на вказаному об'єкті.

Монтаж проводиться в кілька послідовних етапів:

    прокладання ліній кабелів, підготовка вентиляційних каналів, трубопроводів;
    безпосередньо монтаж і підключення обладнання;
    перевірка функціонування приладів, датчиків, спрямоване внесення налаштувань в їх роботу;
    повна перевірка, що включає проведення пуско-налагоджувальних робіт.

Проходження перевіреними технологіями установки дає впевненість у тривалому і безперебійному функціонуванні впровадженої на об'єкті системи. Безпека людей, своєчасне попередження про виникнення потенційно небезпечної ситуації, оперативне реагування служб - завдання, які покликана виконувати пожежна сигналізація.
Причини звернення в ГК Система

Професійний підхід до виконання робіт, забезпечення максимальної ефективності встановленої пожежної сигналізації можуть гарантувати фахівці високого класу, які володіють знаннями не тільки щодо монтажу, але й прекрасно орієнтуються у функціонуванні системи в цілому. Розуміння того, як працює система оповіщення про пожежу, є запорукою її якісної настройки, ідеального взаємодії всіх пристроїв.

Встановлене нашою компанією якісне обладнання дозволить:

    виключити помилки в прийомі, обробці та передачі тривожного сигналу по телефонній, бездротової або іншої лінії зв'язку;
    забезпечити миттєву реакцію на зміни у складі повітря, спектрі свічення, навколишньої температури, на появу первинних ознак загоряння;
    бути впевненим в абсолютній надійності системи незалежно від розмірів і призначення приміщень.

Де проводиться монтаж

Монтаж СПС Групою Компаній виконується в квартирах, будинках, окремих кімнатах, в спорудах соціальної сфери, на виробничих підприємствах, виключаючи приміщення з підвищеною вологістю. Необхідність установки системи оповіщення про пожежу усвідомлена власниками торгових точок від невеликих магазинів і кіосків до супер і гіпер маркетів, підприємствами з надання всіляких послуг населенню та ін.

Збереження життя людей, можливість запобігти приголомшливі втрати у випадку пожежі не йдуть у порівняння з тими витратами, які знадобляться для проведення монтажних та налагоджувальних робіт. Крім того, фахівці можуть підключити сигналізацію до апаратури, що відповідає за димовидалення та пожежогасіння. Про аналогових, адресних і адресно-аналогових системах можна знайти інформацію на сторінках сайту.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com