Monday, March 9, 2015

Двері, які не змінюються

Є приказка, згідно з якою не можна двічі увійти в одну й ту ж річку. Означає вона, що з часом все на світі змінюється - країни, міста, люди і їхні будинки. Але двері - не змінюються: в тому сенсі, що вони як і раніше залишаються візитною карткою будь-якого житла, і тому до вибору їх завжди потрібно підходити ретельно і навіть з любов'ю.

Здавалося б, вхідні двері A Новосибірську Вибрати нескладно: величезне місто пропонує величезний асортимент. Але по-справжньому якісні двері вибрати не так просто, оскільки для цього потрібно мати чітке уявлення про те, які вимоги до них будуть пред'являтися. І, зрозуміло, якщо в колишні часи вхідні двері були в основному дерев'яними, сьогодні кращим варіантом Будуть двері металеві : по-перше вони значно надійніше і міцніше, а по-друге, сучасні технології дозволяють створити для них будь-яку обробку, в тому числі і з дерева.

Крім надійності, обрані Вами вхідні двері повинні володіти хорошою тепло- і звукоізоляцією, а також гармоніювати зовнішнім оздобленням - зі стіною під'їзду чи будинку, а внутрішньою - з внутрішньою обробкою домашніх стін. Як варіант - замість однієї вхідних дверей можна встановити дві, що дасть кращі показники ізоляції, а також спростить завдання гармонізації обох дверей з дизайном квартири з одного боку, і зовнішніх стін - з іншого. Що стосується захисних властивостей - то саме металеві двері (більше того - броньовані) надають справжню комплексну систему захисту.

Основні параметри цієї системи наступні: по-перше, несуча конструкція вхідних дверей - це товста, в 85 мм, подвійна профільна коробка. Саме дверне полотно - легована високоміцна сталь в 2- 4 мм завтовшки, з гратчастими ребрами жорсткості всередині і базальтовим утеплювачем для забезпечення звукової та теплової ізоляції. До того ж базальтові утеплювачі не горючі і не отруйні.

Далі - вага. Якщо двері металеві - це означає не бляшану болванку "зроблено в Китаї", яку можна відкрити консервним ножем, а вага під 80 кг для середніх дверей (установлюваної на 2 петлі на підшипниках), і більше 80-ти - для посиленої (установлюваної на 3 аналогічних петлі). Петлі передбачають подвійний запас по навантаженню, і тому навіть найважча двері буде відкриватися легко і плавно. Додатково вхідні двері (а також сама дверна коробка) по периметру мають гумовий ущільнювач і покриття з антикорозійного полімеру, а варіант дверей з посиленим захистом передбачає ще і протизнімні блокіратори.

І, нарешті, обробка. Оскільки двері металеві, зовні вони обшиваються натуральним деревом (на вибір - дуб, бук, сосна, ясен), попередньо спеціально обробленим, причому тонування проводиться під дерево будь-якої породи. Для гармонізації ж з обробкою стін - вхідні двері в Новосибірську виготовляються або з малюнком, аналогічним малюнку внутрішньокімнатних дверей або шпалер, або з використанням у вигляді прикраси візерункового або вітражного скла, кованої решітки і т.д., причому будь-яких кольорів і відтінків.

Ну а оскільки краще один раз побачити, ніж 100 разів почути, залишається тільки приїхати і вибрати майбутню візитну картку вашої квартири, будинку або котеджу!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com