Tuesday, March 10, 2015

Пожежо-охоронна сигналізація

У наші дні навряд чи когось здивує присутність біля дверей підприємства здоровенного охоронця. Безпека в сучасному світі дуже важлива, але за допомогою фізичної сили не завжди можливо запобігти негативний вплив техногенних катастроф або вторгнення зловмисників. Істотно збільшити ефективність охорони будівель в даний час можна за допомогою технічних засобів безпеки - охоронної сигналізації, системи пожежної безпеки, різних комбінацій відеоспостереження, системи контролю та управління доступом. Дані системи сукупно з фізичною охороною складають систему безпеки будівлі. Важливо щоб монтаж і налаштування всіх систем виробляли кваліфіковані фахівці. Так як системи технологічно складні і потребують спеціальних знань і навичок, полее детально про це йдеться на сайте  охранной фірми Легіон-сек'юріті. Основою кожної системи безпеки є пожежо-охоронна сигналізація, яка має велике значення для забезпечення безпеки будівлі.

Охоронно-пожежна сигналізація - основа безпеки об'єкта, яка є інтегрованим комплексом систем охоронної та пожежної сигналізацій і захищає приміщення від несанкціонованого проникнення в нього, а також виявляє загоряння і автоматично гасить пожежу. Даний комплекс поєднує всі системи безпеки об'єкту, що охороняється, що дозволяє найбільш точно і швидко виявити порушення безпеки приміщення: незаконного проникнення або загоряння.

Охоронно-пожежна сигналізація є, по суті, об'єднанням охоронної та пожежної сигналізацій, але не бажано встановлювати дві системи окремо, так як це фінансово невигідно. При установці об'єднаної системи, пожежна та охоронна сигналізація буде управлятися однієї контрольної панеллю.

Охоронно-пожежна система зазвичай складається з таких компонентів:

    Контрольної панелі, яка складається з комп'ютера, з встановленим спеціалізованим програмним забезпеченням для охоронно-пожежної системи. З комп'ютера проводиться контролювання роботи системи, управління системою і налаштування параметрів охоронно-пожежної сигналізації.
    Приймально-контрольних приладів, які збирають і обробляють інформацію. Якщо ОПС не сильно розгалужена, а приміщення невелике, контрольна панель замінюється приймально-контрольними приладами.
    Сенсорних пристроїв - датчиків і повідомнику охоронно-пожежної сигналізації, які у кількох видах, і виконують функцію виявлення небезпеки і передачі сигналу тривоги через приймально-контрольні прилади.
    Виконавчих пристроїв, що складаються з компонентів автоматичного пожежогасіння або керованих елементів інших систем.
    Пристроїв оповіщення - гучномовців, сирен, систем трансляції, завдання яких - подати сигнал тривоги.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com