Monday, March 16, 2015

Двері, розсувні системи

Розсувні двері - оптимальне рішення у випадках, коли житловий простір будинку або квартири обмежена, і стоїть завдання забезпечити економію простору і візуально збільшити приміщення. Крім того, продуманий дизайн сучасних розсувних дверей допомагає зробити інтер'єр квартири оригінальним і сучасним. Каталог A Можете Подивитися на сайті www.rim.ua/catalog/dveri-razdvijnie-sistemi/ . Для установки таких дверей необхідний попередній монтаж розсувної системи.

Конструкцію сучасних розсувних дверей утворюють такі елементи:
- Розсувний механізм (напрямні, каретки, фіксатори);
- Само дверне полотно;
- Декоративна планка для маскування розсувного механізму;
- Особливі ручки і замки, призначені для розсувних дверей.

Основним елементом розсувного механізму є напрямні (залежно від типу двері кількість напрямних може бути різним). Як правило, це алюмінієвий профіль, який кріпиться до підлоги і забезпечує плавний і безшумний рух роликів, укріплених на двері. У комплект розсувного механізму входять також роликові каретки, кріплення для роликів, стопори та інша необхідна фурнітура. Ролики для розсувних дверей виготовляються з особливого полімерного матеріалу, що характеризується високою стійкістю до стирання.

Для розсувних дверей потрібна спеціальна фурнітура. Замість стандартних ручок на них встановлюються ручки, втоплені в дверне полотно, що не перешкоджають відкривання і закривання дверей. Можлива також установка спеціальних замків з крюкообразний ригелем.

Дверне полотно розсувних дверей складається з рами, заповненої склом або деревом. Кращим варіантом вважаються рами, виконані з алюмінієвого профілю. Серед їхніх плюсів - легкість, міцність, довговічність. Крім того, вони не схильні до дії вологи. Часто алюмінієві рами декоруються під дерево, але багато хто воліє ставити анодований або пофарбований алюмінієвий профіль. Крім алюмінієвих, виробляються рами з МДФ, що покриваються натуральним дубовим або буковим шпоном різних відтінків. Існують також безрамні розсувні двері з особливого загартованого скла. Такий варіант дуже доречно виглядає в інтер'єрах, оформлених у стилі "хай-тек".

Найпопулярнішим матеріалом для полотна розсувних дверей є матове скло в поєднанні з дерев'яною рамою. Це відносно недорогий варіант, який в той же час гармонійно виглядає в більшості інтер'єрів. Також існує можливість використання кольорових стекол різного відтінку. Скло може бути прикрашене якими зображеннями: можна вибрати матовий малюнок на прозорій скляній основі або, навпаки, прозоре зображення на матованому склі.

1 comment:

  1. Добрий ранок!

    Підкажіть будь ласка, скільки буде коштувати, як що Ви мені зробите установку цих розсувних систем в Київський офіс?
    http://vdm.ua/ Мені потрібно внести це обладнення в офіс 170 квадратів. Саме обладнення мае займати 40% площі офісу. Дуже буду вдячний якщо Ви мені допоможите.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com