Sunday, March 8, 2015

Вхідні двері з металу: звичайні і парадні

Вхідні двері з металу

Дерев'яні конструкції, які довгий час використовувалися в якості вхідних дверей, не відрізнялися надійністю, міцністю, довговічністю і стійкістю до зломів. Тому металеві вироби, які прийшли їм на зміну, практично відразу ж стали користуватися попитом у населення. Це можна пояснити тим, що вхідні сталеві двері:

    забезпечують високий ступінь захисту;
    довговічні;
    естетично привабливі.

Однак зараз перед клієнтами виникає проблема вибору металевих конструкцій, так як на ринку сталевих конструкцій існує велика різноманітність моделей і модифікацій дверних виробів. До того ж вони розрізняються за вартістю. Металеві двері Ціна НЕ ЯКІЙ висока, називається конструкцією економ-класу. Більш дорогі двері вважаються конструкціями еліт-класу.

Зараз дуже багато замовників воліють купувати двері, виконані на замовлення, так як, в цьому випадку виріб виконується у відповідності з усіма побажаннями замовника і може стати ексклюзивним по конструкції, комплектації і обробці. Дуже часто двері під замовлення воліють власники заміських будинків, котеджів, так як зазвичай у таких приміщеннях встановлюються двері нестандартних розмірів.
Металеві парадні двері

Виготовлення металевих парадних дверей відрізняється Тим, що такі конструкції зазвичай мають особливе декоративне оформлення і стилістичні рішення, як із зовнішнього боку дверного полотна, так і з внутрішньої сторони. В ексклюзивних моделях найчастіше для обробки зсередини використовуються найбільш вишукані матеріали - масив дерева або панелі МДФ. Різноманітний дизайн пропонується з використанням різних складів для тонування, різні варіанти фрезерування, різьблення по дереву і художнього кування.
Естетичне прикраса дверного полотна

За допомогою різних декоративних елементів майстри створюють оригінальні моделі дверей:

    за допомогою кованих елементів створюються моделі, які гармонійно вписуються в різний інтер'єр - класичний, готичний і т.д.
    вставки зі скла, дзеркала, вітражі допомагають перетворити дверну конструкцію на витвір мистецтва.

Поверхня конструкції оформляється за допомогою порошкового напилення, МДФ, масиву дерева. Всі ці матеріали мають високі практичні властивості, тому успішно застосовуються при обробці вуличних конструкцій, які встановлюються в приватних будинках. Порошкове напилення - це надійне покриття, яке є зносостійким. Це покриття має гладку і текстурированную поверхню, що досягається розмірами фракцій металевої крихти. Виробляють таке покриття за допомогою сухої суміші фарби, яку наносять на сталь за допомогою методу електростатичного напилення. Після цього відбувається запікання в печі. Такий вид напилення надає поверхні конструкції естетичний зовнішній вигляд, захищає від корозії. Напилення порошком є ??відмінним доповненням для дверей, яка декорована художнім куванням. Колірна гамма покриття різноманітна і може бути стилізована під мідь, срібло, позолоту.

Металеві двері мдф відрізняється Тим, що їх привабливий зовнішній вигляд досягається плівкою ПВХ, що імітує різні малюнки. Панелі МДФ відмінно поєднуються з різними декоративними прикрасами, такими, як вставки скла, дзеркалами, елементами кування. Масив дерева - це найдорожчий і найбільш вишуканий обробний матеріал, який обов'язково проходить обробку від корозії і тонується. Для того, щоб захистити дерево від зовнішніх чинників, які є негативними, поверхню обробляють лаком або спеціальним водовідштовхувальним складом, який не дозволяє поверхні деформуватися від перепаду температур і вологості. Таким чином, за допомогою різних декоративних елементів і різного покриття поверхні дверної конструкції можна домогтися ексклюзивності і неповторності вироби.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини strahovanie.biz.ua spiksib.ru statuses.su steelnsk.ru sundaynews.info stroydens.ru suzdal-hotels.ru supermuzon.info svitlodar.org.ua tabnos.com